TUESDAY

Amanda! / Permalink / 0


Skola idag 08-15, lång dag men kult ändå faktiskt. Efter skolan drog jag hem en snabbis och sen vidare till gymmet, känner mig dock fortfarande liiiiite hängig så det blev inget brunk x2000 direkt. När jag kom hem så duschade jag och hämtade Dennis, sen var det dags för pappas köttfärssås, mmmm! Runt 7 drog jag till Deluxe för att träffa Agnes, Josse, Linn, Olivia (yeeey<3333) och hennes vänner från Stockholm, jättekul att träffa dem verkligen!! Hann dock inte vara där så jättelänge för jag och Dennis behövde plugga lite, så det är vad vi har gjort ikväll. Vi har även hunnit smyga in ett avsnitt Breaking Bad och det nya avsnittet av Walking Dead, gaaaash!! Så bra!! Nu ska vi slagga, hare brao!

WELCOME HOME

Amanda! / Permalink / 0Igår så kom mamma, pappa och Affe äntligen hem från Andorra efter ett dygns försening med massa snöstormar, olyckor och fel med flyg. Lol, är glad att jag inte följde med hehe. Och detta välkomnade jag självklart på bästa sätt med lite Sverige och Lakers:) Sen köpte vi även Spice och jag hade köpt deras favvo-godis (best child ever), hehe:) 

ALLA<3DAG

Me and my friends! / Permalink / 0Åh, har ju glömt säga att vi discobowlade på allahjärtansdag!!!! Det gick inga bra bior (tyckte vi) så vi körde på bowling och det var så JÄVLA kul!! Jag KROSSADE Dennis!! Asså på riktigt, fick 10 strikes och vann med typ 40-50 poäng, mohahah:) Suger alltid annars på bowling men när jag spelar mot honom får jag in nån jävla spärr i huvudet och blir värsta mastern. Sen åkte vi hem till Dennis och åt pasta och köttfärssås med hans familj (mmmmmm) och myste framför FIFA och film:) Nice
Till top