TORSDAG

Amanda! / Permalink / 0


Hola. Zup? Allt bra? Livet rullar på? Gr8 m8. Idag tog jag en låååång sovmorgon vilket var löööövely. Sen drog jag förbi Grand en snabbis innan jag började jobba. Ombyggnad på gång på I11 nu  så det är lite halvkaos, men jävlar vad bra det kommer bli!! Ikväll har jag bara käkat och kollat Suits, men imon är det fredag vilket betyder dellkväll<3<3 Sleep tight

STUDENTEN - MOTTAGNINGEN

Mitt Studentår / Permalink / 0


Och så sista inlägget från studenten. Hade en hel del släkt och vänner hemma efter utspringet med grill, musik, mingel och tal a la Leifan. Senare på kvällen kom även en stor del av klassen med sina kompisar hit och "förfestade" lite innan vi drog vidare till Grace. Tack så himla himla hjärtligt jävla mycket alla som på något sätt var minsta lilla inblandade. Det var en lycklig dag helt enkelt.

WORKAHOLIC

Amanda! / Permalink / 0


Usch nu är man lagom trött i kroppen efter att ha spenderat mer tid på jobbet (inkl. träning och arbete) än hemma den senaste veckan. Tur att jag jobbar på världens trevligaste gym då:):) Har även varit en runda på fritids och lekt av mig med min nya förskoleklass, bästa!! 
Till top