RÜGEN BY NIGHT

Me and my friends!, Resor! / Permalink / 0
Ikväll har vi ätit supergott här på hotellet! Sen tog vi och gick en runda, drt blev en lång väg precis bredvid havet med restauranger längs hela sidorna, hur mysigt som helst!! Affe och jag tog en glass längst bort och sen gick vi tillbaka till hotellets bar för att kolla på Tyskland-Algeriet. Dock kunde vi inte stanna där länge för jag fick VÄRLDENS hicka, alltså bara skrek ut hickorna liksom... 90% som bor på vårt hotellet är typ 90+ också så vi drog för att inte orsaka någon hjärtattack. Nu sitter vi på mamma och pappas hotell och kollar matchen. Imon ska vi nog röra på oss lite, äta hotellfrukost (ska tydligen va asbra här, yey) och bada :))))) Hörz!!

RÜGEN DAG 1

Me and my friends! / Permalink / 0

On the road
Äntligen STRANDEN!! Haha kom dock först till ett nakenbad, vi fattade ingenting först innan vi luskade ut att det var just nakenbad på någon skylt. Affe hamnade i chock efter att ha sett 2 spritt språngande nakna 70/80-åringar kasta boll (och böja sig) haha
Sommarkläder, weho!!

Turist-farsan med fin bakgrund :-)
Bira i solen
Sen la vi oss i ett par solstolar precis vid poolerna och gymmet, i lä. Perfekt!!
Fick chans att ha min nya bikini från H&M, syns dock inte hur den ser ut på bilden LOL

On le beach

LÜBECK

/ Permalink / 0


Disco i bilen
Alf på båten till Tyskland
Lübeck
Morsan och Farsan
Restaurangen hade ingen ketchup, alla affärer är stängda (har endast kollat en massa kyrkor), "hotellet" vi sover på inatt är så jävla fult (spygrön inredning) och det ösregnar. Nu ska vi till baren och supa ner oss. Imorgon drar vi vidare till Rügen, hoppas på lite bättre!

Till top