FIX

/ Permalink / 0
Nä nu har jag suttit och knegat med designen i några timmar och jag ORKAR inte mer... Bloggen får alltså se ut som den gör helt enkelt. Headern är ju lite halvt förjävlig, får ta och fixa en ny någon dag snart. 
passande bild :-) 

DESIGNEN?

Me and my friends! / Permalink / 0

Okej... Jag vet inte riktigt vad jag har gjort med designen... Skulle testa ett nytt tema men fattar INGENTING med koderna på detta. Och så kan jag inte få tillbaka det gamla. Behöver en ny header också, nu är det någon jävla båt?! Vet inte hur jag ändrar?! Aja, ska försöka ta tag i det och fixa till det. Sålänge kan ni ju kolla på den fina båten :-) Eller på moneymaker-Amanda :-)

CHIPP

Me and my friends! / Permalink / 0

Fredag idag dårå. Så sjuuukt vad denna veckan har gått snabbt (sjuuukt standard att skriva så också men lol). Vi slutade vid 11, vilket är typ det bästa med det nya schemat<3, och så cyklade jag hem. Sen drog jag ner till stan igen och träffade Dennis, vi satt lite vid sjön och snackade tills han skulle åka iväg på rugby-SM. Så ikväll så har jag spenderat min tid med min andra kille, chippa-chipp! Hihi :-) Vi har kollat på film, ätit kladdkakemuffins och varit ute och gått. Vem vill ut på krogen liksom? Inte vi iallafall.

Till top