TILLBAKS I MELLBY

/ Permalink / 0
Hejdär! Jag har fortfarande lite bloggpaus men jag tänkte ändå slänga in ett litet inlägg för Nellie & jag väntar på att One Tree Hill ska ladda klart så vi kan myskolla lite innan vi somnar=) Igår och idag har jag och min familj varit i Göteborg. Det har varit hur mysigt som helst! Vi har shoppat och varit på Liseberg och lite så! Har tagit lite bilder med Iphonen som jag kanske kan slänga in nån gång, när jag inte har bloggpaus, haha! Aja, nu har det snart laddat klart! Vi hörs! Ha det bra. Puss!
En bild på mig och brorsan när vi var i Göteborg förra sommaren. På bilden är vi högst upp i Gothia Tower och äter räkmacka!

HEJ

/ Permalink / 0
Hej och förlåt för jättedålig uppdatring på sistone! Men hallå, det är sommar. Då vill man inte sitta inne framför datorn! Så därför tänkte jag ta lite bloggpaus några dar, vet inte hur länge, så jag hinner med sommaren innan skolan börjar. Men jag kommer säkert slänga in några inlägg snart men bara så att ni vet. Då kan jag berätta mer om vad jag har gjort i sommar och lägga in bilder och så:) Nu ska vi käka tacos, ha det bra därute i sommarvärmen (eller kylan? hoppas på det första!) så hörs vi när vi hörs. PUSS!
the ugly truth
hihi
:)

MOBILBLOGG

/ Permalink / 1
Hej! Jag hann inte blogga igår(och i förrgår) för vi har haft fullt upp! Vi har fått fler gäster hit och efter vi kom hem från Helsingör så gick vi och åt på en restaurang på kvällen med alla som är hos oss och några till. Sen gick vi hem till oss allihopa och lite så. Igår så var Mellby Open som morfar har startat, det är en golftävling. Så alla killar+några tjejer spelade golf och vi som inte gjorde det var ute och solade och myste i solen. Sen när alla kom hem så packade vi ihop revben och pastasallad och gick ner till stranden för vår årliga strandfest. Himla mysigt! Jag tänkte bada men hade långbyxor men jag gick ner lite i havet iallafall(var tvungen ju) och så blev jag blöt på byxorna och det är dom ända långbyxorna jag har med mig och det är mulet idag och ska vara det några dagar och så kan jag inte ha dom... Smart! Iaf, sen gick vi hem till oss igen och spelade lite fotbollstennis och så. Nu är vi påväg till Åhus för lite beachhandboll, jag ska inte spela och jag kommer ju få panik av att bara se en massa beachhandboll-spelande människor och så får inte jag spela... Buhuhuh! Men det ska bli kul iaf! Men jag kommer inte kunna blogga, men håll utkik efter mobilbloggar! Nu ska jag försöka sova lite i bilen. Min coola (lite smått töntiga egentligen) lillebror hälsar! Vi hörs på onsdag när vi kommer hem, ha det bra sålänge! Puss /Amanda :)
Till top