Våra små underbara vänner har gett oss en ...

/ Permalink / 0

img_6598 (MMS)

Våra små underbara vänner har gett oss en massa uppdrag! Vi har tagit kort med främlingar vi fula masker, gått in på h&m och testat fula kläder som dom har lagt undan och rotat i papperskorgar, haha! Snart ska vi till Alvesta tror vi men vettifan vad vi ska göra där... Har nyss fått en tårta från ett random hus... Haha men vi hörs! Btw, GRATTIS KUNGEN!

29/30 APRIL 2011

/ Permalink / 0
Jag är sjukt nervös och sprattlig. Vill ni veta varför? Nähä, skit i det då.. Nej men jag & Linn har ju nyss fyllt år och nu så har våra lovely friends fixat lite överraskningar och så till oss imon! Mys med tjejorna♥ Och jag har ingen aning vad dom ska hitta på! AAAAH! Men jag slår vad om att det kommer bli awesome, det blir det alltid med dom! Nu ska jag gå och lägga mig, tagga inför morgondan! Och just det, Valborg imon också! GLÖM EJ! Jag mobilbloggar ett snabbt inlägg imon om jag hinner om vad vi gör. Hihi, puss!

SÅ JÄVLA RÄTT

/ Permalink / 0
Som många av er troligtvis har sett på Facebook m.m så har min lilla fina snälla bästa JOSEFINE VUNNIT EN RESA TILL LOSANGELES, där hon ska få träffa Johnny Depp och gå på världspremiären av Pirates of the Carribean (Den som ska komma på bio, 4an?). ASSÅ DET ÄR HELT AP-SJUKT! Fattar ni att JOSEFINE från lilla VÄXJÖ har vunnit den resan och ska träffa JOHNNY DEPP och alla!! Jag kan inte fatta det! Du är så värd det Josse! Det kommer bli amaziiiing!
Och visst, vissa undrar säkert "Är hon inte avundsjuk liksom?" och TROFAN att jag är men om det är någon som ska vinna detta så är det Josse!
Till top