HEMMA I VÄXJÖ

/ Permalink / 0

Kom hem till växjö vid 8-tiden. då packade jag upp och packade lite tills imon. nu sitter jag och kollar på argentina-mexico, har precis ätit lite fil och pratat med mellbystugan på skype hihi =) vi ska samlas på teknikum imon vid 10 och är där tills på onsdag nån gång på eftermiddagen, då ska jag packa och så åker vi till mellby på torsdag eller fredag. så det kanske blir så att jag inte bloggar förrens på torsdag.. men jag ska försöka blogga på onsdag när jag kommer hem från handbollen. nu ska jag kolla klart på fotbollen, vi hörs på onsdag eller torsdag (eller fredag kanske? haha) pusspuss!


på tal om handboll... bilden är på mia och mig några träningar sen..

BAD&SOL

/ Permalink / 0
Tja, har precis varit nere vid havet med Nellie, mamma, pappa, affe och ullan. Riktigt mysigt! 2 dopp i havet, jorgubbar så det smäller om att, solen steker och så har jag & nellie köpt mjukglass också! kan inte annat än att njuta! i eftermiddag bär det av hemmåt. och imon är det sommarproffs (skrev fel igår då jag skrev sommarskoj ist för sommarproffs, hihi) och det ska bli skojskoj, bara vädret håller i sig så blir det nog toppen =)

nu ska jag ut och schteeeeeeeeeeeeeeka, puss!

LIVET LEKER

/ Permalink / 0
Midsommar blev kanon, sjukt kul! Idag så har vi mest slappat, varit nere lite vid havet, solat och käkat jordgubbar. Imon åker vi hem (NOOOOOOOOOO!!).. men det blir nog skoj på sommarskoj iaf! Och så åker vi ner hit till mellby igen på torsdag och är här lite från och till i 4/5 veckor (YY) Ikväll ska vi grilla lite, mumsmums! Pusspuss!


nellie och jag igår -midssomar =)
Till top